FR Version UK Version
 
     
 
Fashion Tours

Brussel-deluxe, Brussel-hip, Brussel-vintage: vertrek op ontdekkingsreis door de hoofdstad van Europa langs buurten gewijd aan de mode.

Uw persoonlijke kleur-en stijlconsulente opent voor U de deuren van de mooiste boetieks. Op het menu: gerichte raadgevingen om een heel persoonlijke garderobe te creëren. De winkels worden uitgekozen in functie van Uw smaak en budget.

Laat U betoveren door de unieke sfeer van de stad van Manneken Pis al naargelang één van deze modetendenzen:

     

Exclusive Fashion Tour

Van de Louizalaan tot de Waterloosesteenweg, de luxeboetieks onthullen hun geheimen.
Van belgische ontwerpers zoals Delvaux, Strelli, Natan, Chine of Essentiel tot grote couturiers zoals Chanel, Dior, Gucci, Vuitton, Hermès, Yves Saint-Laurent, Armani, Ralph Lauren, Missoni, Prada en zoveel andere: met Uw styliste staat Uw dag in het teken van genot en luxe.

     

Belgian Fashion Designers Tour

In de Middeleeuwen, was de wijk Dansaert gekend voor zijn luxestoffen. Vandaag is het het mekka van de hipste belgische modeontwerpers.
Hier domineren inspiratie en avant-garde naast de wereldbekende belgische modetalenten. Van Chine tot Christa Reniers, langs Marianne Timperman, Annemie Verbeke, Stijl, Johanne Riss, Christophe Coppens, Jean Paul Knott, Mieke Cosyn, Martin Margiela en Mademoiselle Jean. U zult niet weten wat eerst te bekijken.

     

Vintage Fashion Tour

Luxedromen? Ons netwerk van vintage boetieks geeft U toegang tot de grootste merken aan ondeugende prijzen: Balenciaga, Chloë, Pucci, YSL, Dior of Chanel? Vertrek op schattenjacht door Brussel.