FR Version UK Version
 
     
 
Wij zijn een en al communicatie

Een blik, een gebaar, een glimlach, een houding: alles ‘communiceert'. Nog voor we een woord uitspreken, worden we dikwijls al beoordeeld op ons uiterlijk. Maar hebben wij dan ook het gevoel gewaardeerd te worden voor wie we zijn? Geven de kleuren die we kiezen, de wijze waarop we ons kleden altijd correct onze boodschap weer? Wie zijn eigen stijl vindt, drukt de harmonie van zijn binnenwereld uit.

Wij weerspiegelen ons imago allemaal op een andere manier. Sommigen drukken zich nauwkeurig uit, dragen de kleren die passen bij hun persoonlijkheid en de omstandigheden, stralen een aura uit. Anderen hebben een duwtje in de juiste richting nodig: een aanpassing van hun kledingsstijl, een zorgzame keuze van de kleuren die ze dragen. En er zijn ook mensen die op sleutelmomenten van hun leven - een nieuwe job, een huwelijk, vijftig worden, een ander beroep, een promotie - hun eigen stijl willen vinden, hun persoonlijkheid in het algemeen willen ontwikkelen. Allemaal hebben ze behoefte aan een respectvolle benadering die hen op hun eigen ritme laat evolueren en hun doel bereiken.

Onze experten van The Image Lounge bundelen hun knowhow en talent om u te begeleiden in uw ontwikkeling. Een aandachtige blik, een luisterend oor, gerichte imagotips helpen u op weg naar een totale expressie van uw persoonlijkheid.

 
Twee zussen ten dienste van uw imago:
Joëlle zorgt voor uw look en Evelyne voor uw communicatie.