FR Version UK Version
 
     
 

Stijl en figuur

Zich kleden heeft veel meer om het lijf dan wat kleren aantrekken. Met onze kleding drukken we immers ook onze smaak uit, onze kijk op de wereld, onze persoonlijkheid. Iemand met een strenge persoonlijkheid kan zo zijn onconventionele kant onthullen door het gebruik van enkele aangepaste accessoires. Zij die het graag eens over een andere boeg gooien, geven daar dan weer uitdrukking aan met een excentrieke of kunstzinnige outfit.

Toch maken velen onvoldoende gebruik van kledij als doeltreffend en geluidloos communicatiemiddel. Ze kennen de kledingcodes niet ... Zodra ze zichzelf aanvaarden en zich durven tonen in een outfit die hen staat, gaat er een andere wereld voor hen open: ze krijgen meer zelfvertrouwen, voelen zich beter in hun vel ... klaar om nieuwe projecten aan te pakken!

Alvorens aan uw stijlanalyse te beginnen, bakenen we samen uw beweegredenen af. Vervolgens helpen we u, al naargelang van uw persoonlijkheid, uw beroeps- of privé-doelstellingen te definiëren. Om te voorkomen dat u de verkeerde aankopen doet en om uw minder geslaagde fysieke trekjes te verdoezelen, leren wij u uw garderobe af te stemmen op de omstandigheden en stukken te kiezen die u van pas komen en u staan. U krijgt ook advies wat de keuze van stoffen en materie, kapsel, bril en accessoires betreft.

 

           

Kleur en stijl:
laat uw persoonlijkheid tot haar recht komen
relooking style