FR Version UK Version
 
     
 
Visagie

Het zou kunnen dat u na uw stijl- en kleuranalyse eens ‘van gezicht’ wil veranderen. The Image Lounge doet u concrete suggesties op basis van uw gelaatstrekken, gestalte en algemeen voorkomen. Vervolgens geven we vorm aan Uw kapselprojecten, kleuring inbegrepen. Ook voor een gepast brilmontuur geven wij u de nodige tips.

Make-uples

Door middel van enkele eenvoudige technieken leren wij u hoe uw gelaatsexpressie beter tot haar recht kan komen. Aan u de keuze: een natuurlijke uitstraling of een meer gesofisticeerd voorkomen. Na de les ontvangt u een fiche met persoonlijke make-uptips.

Gepersonaliseerde make-up

Zin om eens een trendy look te proberen? Of om de glamour toer op te gaan? We leren u om van uw gelaat een kunstwerk te maken. Waarmee u maar wat graag zult gezien worden !

Stijl van uw nagels

Steeds verzorgde handen, de weerspiegeling van uw stijl en persoonlijkheid... The Image Lounge biedt u verschillende manieren om uw nagels te modelleren: natuurlijk, French, kleurgels, ronde of vierkante afwerking, lang of kort... Gebroken of afgebeten nagels? Laat tips plaatsen. U zult versteld staan van het resultaat!

Garderobe

The Image Lounge helpt u bij de samenstelling van een garderobe met een minimum aan kledingstukken: uw huidige kleren worden gesorteerd of wij begeleiden u bij de eventuele aankoop van nieuwe stukken. (facultatief).

Speciaal mode

Het licht- en stijladvies van The Image Lounge is gebaseerd op tijdloze technieken die niet modegebonden zijn. Volgt u echter graag de nieuwe trends en wilt u de nieuwste kleuren uitproberen ... dan stellen wij u een seizoensupdate voor.


 
Stijl tot in de toppen van uw nagels Stijl tot in de toppen van uw nagels

 
 

Natuurlijk of geraffineerd :
een make-up die bij u past...
visagisme