FR Version UK Version
 
     
 
Bedrijven en organisaties

Interne communicatie

Het imago van een onderneming of administratie vormt een geheel waartoe op de eerste plaats het personeel en de ambtenaren bijdragen. Bepaalde medewerkers genieten bijzondere zichtbaarheid bij de klanten en partners: kaderleden, verkopers of onthaalpersoneel. Dankzij een make-overworkshop kunnen ze hun doeltreffendheid vergroten en ontwikkelen ze tegelijkertijd hun persoonlijkheid. Want individuele harmonie draagt bij tot die van de groep ...

Een make-over wordt ook zeer gewaardeerd als incentive. The Image Lounge biedt u enkele creatieve oplossingen om uw personeel te stimuleren: ludieke animaties of cadeaubons voor individuele diensten.

Make-over als marketingtool

Make-over blijkt een doeltreffende marketingtool te zijn om de bekendheid van een onderneming of haar verkoop te bevorderen. Het past perfect in het kader van een promotiecampagne of de organisatie van een evenement. De make-overworkshops, de kleur & stijl-animaties of de make-overdagen aangeboden als wedstrijdprijs, oogsten groot succes. Om uw acties te laten slagen, stelt The Image Lounge een ervaren tweetalig team tot uw beschikking.

OCMW en sociale instellingen

The Image Lounge stelt u workshops op maat en in beperkte groep, of animaties voor, tijdens een ‘Jobbeurs’ bijvoorbeeld. De animaties zijn erop gericht de beste manier te vinden om uw echte talenten aan een potentiële werkgever voor te stellen.

Human resources-experten

Wanneer twee individuen even bekwaam zijn, dan zullen het imago en de kwaliteit van de communicatie het verschil uitmaken. Een make-over bekroont in sommige gevallen een werk van professionele herpositionering. In andere gevallen geeft deze stap het begin van zo'n proces aan. The Image Lounge streeft ernaar doeltreffende partnerships te creëren met vakmensen en gespecialiseerde bedrijven die persoonlijke imagotechnieken willen integreren in hun manier van werken.

Meer informatie? Neem contact op met Evelyne Guzy, evelyne@imagelounge.be